Indiánské rizoto

Indiánské rizoto
Ohodnotit
Tisknout
Suroviny
  1. indiánská rýže
  2. tahini
  3. sůl
  4. pepř
  5. bazalka
Postup
  1. Indiánskou rýži dejte na 36 hodin namočit do vody.
  2. Po odmočení slijte vodu a dochuťte omáčkou tahini, solí a pepřem podle chuti.
  3. Nasekejte bazalku a posypte jí rýži.
  4. Indiánskou rýži je vhodné podávat k zeleninovému salátu.
Komentář
  1. Indiánská divoká rýže je ve skutečnosti travinou, která je s rýží příbuzná. Indiánská rýže neobsahuje lepek, je bohatá na bílkoviny, vlákninu, vitamíny skupiny B a má nižší glykemický index než klasická rýže.
VITARECEPTY http://www.vitarecepty.cz/

Autor receptu: Karin Jiříčková

Nákup vybraných surovin pro tento recept:

 Tahini

Tahini

 Mořská sůl

Mořská sůl