Kysané zelíčko

Kysané zelíčko
Počet porcí: 1
zelí, cibule, místní potraviny
Ohodnotit
Tisknout
Čas přípravy
15 min
Čas přípravy
15 min
Suroviny (množství podle chuti)
  1. kysané zelí
  2. cibulka
  3. petrželka kudrnka
  4. celý kmín
  5. celý pepř
  6. celé nové koření
  7. bobkový list
  8. olivový olej, nebo jiný dle chuti - já použila z melounových semen
Postup
  1. Cibulku si nakrájíme na jemno a smícháme z kysaným zelím.
  2. V hmoždíři rozdrtíme nové koření, pepř a kmín a přidáme ke směsi.
  3. Přihodíme nasekanou petrželku a bobkový list, zalijeme olejem a necháme pár hodinek odležet, aby se nám koření pěkně rozleželo.
Komentář
  1. A pak už se jen vesele ládujeme.
VITARECEPTY http://www.vitarecepty.cz/
Autor receptu: Iva Balounová