Pohanková kaše

Pohanková kaše
Ohodnotit
Tisknout
Suroviny na kaši
  1. 1 šálek pohanky
  2. 1 avokádo
  3. voda
  4. 3 lžíce Snídaňová směs Iswari (Lucuma a RAW kakao)
  5. 1 lžíce RAW kakaa
  6. 2 lžíce medu
Suroviny na polevu
  1. 1 lžička lněného oleje
  2. 1 lžička agáve sirupu
  3. 1 lžička RAW kakaa
Suroviny na ozdobu
  1. maliny
Postup
  1. Pohanku namočte přes noc ve vodě.
  2. Množství vody přidejte dle konzistence kaše.
  3. Namočenou pohanku umixujte v mixéru a přidejte další suroviny na kaši.
  4. Polevu vytvoříte smícháním surovin na polevu.
  5. Malinami nešetřte, jídlo příjemně zvýrazní.
Komentář
  1. Udělal jsem malý experiment. Pohanka je chuťově hodně nevýrazná. I když jsem přidal hodně kakaa a medu, stále byla kaše nevýrazná. Příště bych tedy pohanku připravoval bez avokáda. Jako sladidlo by se dal použít také kokosový cukr, který mi ke kaším sedí více. Přidejte raději více malin, ať je jídlo chuťově zábavné. Já jsem si je taky pak dotrhal.
VITARECEPTY http://www.vitarecepty.cz/
Iswari