Utlučené zelíčko

Utlučené zelíčko
Počet porcí: 2
místní potraviny, kapusta, rajčata, papriky, tamari, lahůdkové droždí
Ohodnotit
Tisknout
Čas přípravy
30 min
Čas přípravy
30 min
Suroviny
  1. červené zelí
  2. sůl
  3. olivový olej
  4. avokádo
  5. zelenina podle chuti (rajčata, papriky, klíčky)
  6. bylinky
  7. kmín
  8. tamari omáčka
  9. lahůdkové droždí
Postup
  1. Kapustu na drobno nakrájejte a zakápněte ji trochou olivového oleje. Namísto olivového oleje můžete použít na drobno rozmačkané avokádo.
  2. Přidejte zeleninu podle vaší volby (rajčata, papriky, klíčky).
  3. Salát nechejte na chvíli odstát v ledničce, je pak lepší.
  4. Před konzumací ochuťte podle vaší volby bylinkami, kmínem, tamari omáčkou, lahůdkovým droždím apod.
Komentář
  1. Použijte místní potraviny (z vlastní zahrádky, nebo od místních farmářů), protože čerstvost se na salátech cení nejvíce.
VITARECEPTY http://www.vitarecepty.cz/
Autor receptu: Peter Paska

2 komentářů